Már mindenki megkapta a Gyest?
Figyelt kérdés
27-én megkaptam a családit a számlára,de a Gyest nem...ma már elseje van és még most sincsen a számlán,más is van igy?most mi tévő legyek?2015. szept. 1. 10:09
1/17 anonim válasza:
Hívd fel őket és kérdezz rá... Hiába teszel fel erről különböző kérdéseket mi nem tudhatjuk.
Felhívod és elmondanak mindent...
2/17 A kérdező kommentje:
de mégis kit hivjak fel?budapesti vagyok
2015. szept. 1. 10:29
4/17 A kérdező kommentje:
és az nem játszik közre hogy fiam most töltötte az egy évet nem kell ilyenkor meghosszabitani a gyest vagy valami ilyesmi?
2015. szept. 1. 10:42
5/17 anonim válasza:
még én sem kaptam meg, pedig ma kéne utalják.
6/17 anonim válasza:
Ma utalnak,holnap lesz számlán.
7/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,akkor ez azt jelenti hogy te sem kaptad meg? utolsó előtti:legalább már 2en vagyunk:)))
2015. szept. 1. 12:24
8/17 anonim válasza:
jaja :)), van egy táblázat a neten, egész évre szerepelnek rajta az utalási dátumok. eddig mindig bejött, de a mai utalásból szerintem már nem lesz semmi.
9/17 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem hogy valakinek már 27-én utalták...valakinek (vagyis nekünk) meg még nem
2015. szept. 1. 13:43
10/17 anonim válasza:
ez számomra is érdekes, kiváncsi vagyok holnap mi lesz, ha nem jön akkor muszáj lesz érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!