Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Csak én nem kaptam meg a...

Csak én nem kaptam meg a GYES-t vagy más sem?

Figyelt kérdés
A családit utalták aug.27én,de a gyest nem ,más sem kapta meg ? vagy azt csak majd elsejét utalják??
2015. aug. 31. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

miért kaptad volna előbb?

a csp azért jön előbb iskolakezdés előtt, hogy a szegényeket ezzel segítség a tanszerek megvásárlásában.

logikusan gondolkodva is, kevés iskolás után jár gyes ;)

2015. aug. 31. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem megjött aznap, amikor a családi.

Bár nekem tök mindegy, mikor utalják.

2015. aug. 31. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is együtt jött a kettő.
2015. aug. 31. 15:15
 4/6 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló,azért kérdezem mert többen irták hogy nekik egyben jött...és nem értem nekem miért csak csp jött,nekem is tök midegy mikor jön ,csak ez az első hónap hogy kártyára kapom és nem tudom hogy egyben szokták e utalni vagy külön
2015. aug. 31. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is együtt jött.

Ha mindkét ellátásra külön-külön leadtad a módosítást, és csak az egyiket kaptad meg, szerintem kérdezz rá. Telefonon is nagyon segítőkészek, és utána tudnak nézni. Legalábbis én ilyen ügyintézőt fogtam ki, mikor problémám volt.

Lehet, hogy elkeveredtek a papírok, de lehet, hogy csak a gyesnél lassabban futott át a dolog.

2015. aug. 31. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves első:

Mielőtt véleményt nyilvánítasz javaslom,hogy nézz utána az információknak.

Ugyanis a gyesnek együtt kellett jönnie a családival 27-én utalták.

De pl aki gyedet vagy csedet kap, az külön kapja, tehát nem együtt a családival. Ez csak a gyes+családira vonatkozik.

Kérdező: hívd fel őket telefonon, mert valami nem oké nálad.

2015. szept. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!