Mikor lessz a családipótlek?
Figyelt kérdés
Azt hallodtam hogy a beiskoláztatás vègedt augusztus végén megkapjuk2015. aug. 15. 14:09
1/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__csalad..
olyan nem is volt és nem is lesz, hogy a lesz két "sz" lesz :)
2/9 anonim válasza:
lesz, hallottam, végett -bár ide a miatt kellene
3/9 A kérdező kommentje:
Neked nem mindegy hogy írok? Nem tanárt kertem koszi
2015. aug. 15. 14:29
4/9 anonim válasza:
Aug 27-én. De már tettek fel erről pár kérdést, írd be a keresőbe itt az oldalon, hogy családi, kihozza. Egyik kérdésnél van link is, ott írják a 27-et.
5/9 anonim válasza:
Nem kell háborogni. Durva, hogy egy pár szavas mondat hemzseg a hibáktól!
Aug. 27-én lesz családi pótlék, hogy válaszoljak is.
6/9 anonim válasza:
Sajnos igaza van a 2. válaszolónak borzasztó látni egy ekkora hibát egy gondolom felnőtt embertől, végedt??
atya úr isten végett! Gyerekedet hogy fogod tanítani?
Úgy tudom 27 a számlásoknak lesz levehető , a póstai kifizetés gondolom később!!
7/9 anonim válasza:
Nos, utolsó, kár volt megjegyzést tenni, hiszen a te kommented is hemzseg a hibáktól....
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom!! Meg a ki oktatást is kulon koszonom 😶
2015. aug. 17. 02:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!