Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mikor milyen ellátás jár?

Csillag6 kérdése:

Mikor milyen ellátás jár?

Figyelt kérdés
Jelenleg a munkahelyemről jöttem el TP-re. Most 34 hetes kismama vagyok. Az érdekelne hogy a Tp után mijen ellátást kaphatok, mikortól milyen ellátásra vagyok jogosult.

2015. aug. 14. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Talan ha leirnad hogy miota dolgozol... volt-e negszakitas... mikorra vagy pontosan kiirva...
2015. aug. 14. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
meg tedd már meg hogy visszaolvasol a GYÁS, GYES stb. témakörben 2-3 kérdést, mert naponta négyen kérdezik ezt meg...először mindenkinek válaszoltam, mint TB ügyintéző, aztán egy idő után csak copyzgattam a válaszomat, most már ahhoz is lusta vagyok. Igen is, olvass vissza :)
2015. aug. 14. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nem bántásból, mert azért van az oldal, hogy kérdezzünk. De tényleg csak kicsit olvasgatni kéne a már fenn lévő kérdések között, és egyből tájékozottabb lennél. Vagy beírni google-ba, hogy szülés utáni ellátások, és ha esetleg valami nem tiszta, akkor azt megkérdezed. De hogy teljesen "szüzen" ideállítasz, azért gáz. Igen hosszú lenne itt mindent leírni és felsorolni, jogosultsági kikötések, összeg számítás stb.

Ne legyél már annyira lusta, vedd a fáradtságot, hogy legalább a legalapvetőbb dolgoknak utána nézz, ne másoktól várd el, hogy mindent "kiguglizzanak" neked, meg ide másolgasák amit te magad is meg tudnál keresni.

Ha valami nem egyértelmű, vagy speckósabb helyzetben vagy, akkor természetesen én is szívesen segítek a válaszommal, meg gondolom mások is, de hogy mettől meddig milyen ellátások vannak, ne kelljen már naponta 20 kérdéshez beírogatni.

2015. aug. 14. 13:29
 4/7 A kérdező kommentje:

nem az a gáz hogy nem olvasok vissza hanem hogy ismeretlenül elkezdesz oktatni. Nem kötelezö minden kérdésre válaszolgatni. Ha ennyire kioktatos kedvedben vagy menj ojan helyre ahol ezt tolerálják.

kössz a semmit.

2015. aug. 15. 05:43
 5/7 anonim ***** válasza:
de igen, gaz az is hogy nem olvasol vissza :( gyes, anyasagi tamogat, csaladi potlek es csaladi adokedvezmeny jar alanyi jogon, a csed gyed feltetelekhez kotott.. olvass vissza mik a feltetelei es mennyi az osszege.
2015. aug. 15. 06:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak kiábrándítani, de gáz, és az is, hogy 34 hetesen sehol sem tartasz ebben a témában, és gőzöd sincs, hogy pár hét múlva miket és hogyan kell majd igényelned. És még most sem böngészel, hanem kiírod a kérdést, aztán várod a sült galambot.
2015. aug. 15. 07:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, nagy vonalakban:

Egyszeri anyasági támogatás, családi pótlék, csed (ha jogosult vagy rá, és ezt a kiírt időpont előtt 28 nappal lehet már igényelni), csed után gyed (szintén jogosultsághoz kötött). Keress rá ezekre, és bővebben olvashatsz róluk, jogosultsági feltételek, összegek, ilyesmik.

2015. aug. 15. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!