A családi pótlék nem egyszerre jön a Gyes-sel?
Figyelt kérdés
Tegnap jött a levél hogy megkaptuk a családi pótlékot 76ezer ft jött , de a gyes -ről még semmi hir ,egyszerre adtuk be a papirokat a gyes-ről még mult héten küldtünk be hiánypótlást lehet hogy a gyes azért késik még?2015. júl. 24. 15:30
1/9 anonim válasza:
Igen, vsz ezért késik.
Amúgy egyszerre (egy összegben) küldik a családit és a gyest. :)
2/9 A kérdező kommentje:
de hogy hogy 76ezer jött ugy tudtam hogy csak 3hónapot számolnak vissza???Remélem azért megkapjuk a Gyest is
2015. júl. 24. 15:38
3/9 anonim válasza:
valószínűleg igen, ezért késik
a családit nem tudom, hogy igényeltétek, miért 76, de ha annyi, annyi :)
5/9 anonim válasza:
Véletlen elküldtem.Ha májusi akkor az kb 2havi gyes,és 2 havi csp.A júliusit augusztusban fizetik.
6/9 A kérdező kommentje:
most augusztusban lesz 1éves a gyerek , azért csak most adtuk be a papirokat mert külföldről jöttünk és nem voltak meg a papirok ! De ha a papirban csak az áll h ez a családi pótlék akkor a Gyes nem hiszem hogy bele van számolva
2015. júl. 25. 09:31
7/9 anonim válasza:
2 honapra számolnak vissza,akkor pedig benne van a gyes is.
2x12+2x26e)
8/9 A kérdező kommentje:
de akkor minek csak a családi pótlék van bele irva? barátnőm is akkor szült mikor én és ő meg 200ezret kapott visszamenőleg családit és gyest összesen
2015. júl. 28. 10:03
9/9 anonim válasza:
Kétlem,hogy 200 ezret kapott 2 hónapra.A gyes nettóban 25650ft/hó,a csp meg 12200ft, ha közösen nevelik a gyereket,ha egyedül 13700ft.De még az egyszeri anyaságival(64125ft) sem jön ki 200 ezerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!