Vicky1223 kérdése:
A postás egyszerre hozza a családi pótlékot és a gyest?
Figyelt kérdés
Most először kértem postára a támogatásokat mert elegem lett a bankból, és a gyes megjött múlthét csütörtökön a családi meg sehol sincs még! Ezeket ilyenkor külön küldik, mert számlára mindig egyben jött.2014. jún. 12. 09:29
1/4 anonim válasza:
Kérted, hogy a családi is postán jöjjön, vagy a gyest igényelted meg postára? Mert ha a családit esetleg nem igényelted külön, hogy az is postán jöjjön, akkor lehet hogy az számlára ment. Vagy esetleg elkevertek valamit.
Én postán kértem anno a gyest és családit is és egyszerre kaptam meg a kettőt.
Hívd fel az Államkincstárt, hogy mi újság a családival, miért nem kaptad meg.
2/4 anonim válasza:
Mindig egyszerre hozza nekem a postás a kettőt.
3/4 A kérdező kommentje:
Mind a kettőt postán kértem! Köszönöm a válaszokat ezek szerint megint mehetek be, hogy mi a helyzet.
2014. jún. 12. 13:31
4/4 anonim válasza:
Nekem is postás hozza és mindkettőt egyszerre kapom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!