Mikor jöhet a második baba?
Mielőtt bárki elítélne a kérdésem kapcsán ne feletsük el hogy magyarországon élünk.
Nos,-november közepéig vagy DYED-en,az lenne a kérdésem hogy hogyan fogjunk hozzá a jogi oldal tekintetében?
Hogy kell időzíteni a bejelentést a munkáltatónak hogy a második baba után is járjon TP.,TGYÁS,GYED.
Ki kell kérnem a fizetés nélküli szabadságomat?-és azalatt kell bejelenteni hogy terhes vagyok vagy elég szimplán a DYED alatt a tudomására adni hogy jön a baba?
Határozatlan idejű munkaszerződésem van...
Ha ebbe a munkaviszonyba belefér a második baba akkor szeretném minnél hamarabb tudni hogy járni fog e ugyan úgy minden mint az első gyermekkel.
Ellenkező esetben tisztában vagyok vele hogy vissza kell mennem dolgozni hogy meglegyen a biztosított jogviszony.
Az eddigi válaszoló vagyok, szóval a második válasz nem ide szólt. Lehet tp-n mivel ott is működik a kedvezményszabály.
De neked kell tudni hogyan jársz jobban, nem ismerem a fizudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!