Engem is zaklatott az itteni üzletkötő, nem is akárhogy.
Első gyereknél beengedtük, meghallgattam, mondtam hogy nem kötök semmit. Hívogatott még párszor, végül lekopott. Második babánál át sem vettem a kórházban a csomagot, mégis megtalált egy másik pasi. Mondtam a férjemnek, hogy be se engedje, nem kötünk semmit. Erre még 2x visszajött 1 hónapon belül. Utoljára megjegyezte, hogy aki ilyen nagy házban lakik, az miért nem foglalkozik a gyerekének a jövőjével. Akkor mondta a férjem neki, hogy most azonnal takarodjon el, vagy beszól a biztosítójához és feljelenti zaklatásért, illetve a rendőrséget is kihívja. Többet nem jött.
2015. júl. 7. 11:31
12/15 anonim válasza:
Aegon üzletkötő ide is jött mikor 2 hetes volt a lányom, alig bírtam kidobni, a végén rácsaptam az ajtót. Úgy tett mintha meg lett volna beszélve és én vagyok a szemét hogy nem engedem be. Úgy felidegesített.
2015. júl. 7. 11:43
13/15 anonim válasza:
5 éve, első gyerekem születésekor jött hozzánk is biztosítós nő. Meghallgattam, megköszöntem és udvariasan visszautasítottam az ajánlatait, de több mint 1 órát itt volt, azt hittem sose akar elmenni.
Következő gyerkőcnél már rutinos voltam, a telefonba visszautasítottam.
2015. júl. 7. 14:53
14/15 anonim válasza:
Így van ennek semmi köze a start számlához, mivel azt személyesen neked (vagy a párodnak) kell megnyitni és senki nem fog neked a máktól kimenni :) Ez szimpla biztosítási ajánlat.
2015. júl. 7. 15:11
15/15 anonim válasza:
A második gyereknél tanulva az első esetből nem kértem semmilyen csomagot és semmi papírt nem is töltöttem ki az adataimmal... egyik nap csörgött a telefonom és az a fotós volt aki az első gyerek után is megkeresett (ez így azért oké,hogy honnan tudta a számom és a címem is a nevem alapján) noh,de azt kitől szedte,hogy szültem és mikor szültem.... ahhoz se járultam hozzá,hogy a rádióba bemondják vagy az újságba megjelenjen. Amúgy nekem nagyon nem ért annyit az a csomag,hogy utána mindenféle helyről hívogassanak és rám akarjanak mindent tukmálni...sőt miután világosan elmondtam,hogy semmilyen biztosítás meg kötvény nem érdekel egyszer csak itt fekszik a csöngőnkön a drága úriember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!