Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A párom most kezdett Ausztriáb...

Katicabogar.82 kérdése:

A párom most kezdett Ausztriában dolgozni, engem pont kirugtak mielött kiderült, hogy terhes vagyok. Ma már a 30dik hétben vagyok. Kaphatok én kinntröl pénzt? Ha igen akkor hol igényelhetem, Milyen nyomtatvány, vagy mi kell esetleg hozzá?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 1. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Hogy a bánatba kapna családit úgy, hogy a gyerek is meg a baba is Magyarországon van? :D
2015. ápr. 1. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Csaladit igenyelheti a parod (Finanzamt)De kb 1 ev az atfutasa. Gyest elvileg kaphattal volna,ha kinnt elmesz a kotelezo vizsgalatokra es megvannak a pecsetjeid. Tovabbi feltetel hogy legyen sajat E Cardod (Tb kartya) ami lehetseges a parod altal (mitversichert).
2015. ápr. 1. 19:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Férjem szintén ausztriában dolgozik és utólag most intézzük a gyest amit szintén megkapunk hiába én itthon vagyok a gyerekekkel az is jár csak több változat van más-más feltételekkel. Nekünk most visszamenőleg járni fog 12x1000 euró ebből levonják amit itthon kaptam a gyerek 1 éves koráig, mi céggel intéztetjük akik ezzel foglalkoznak. Persze a csp különbözet is jár ugyanúgy.
2015. ápr. 27. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!