Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Vissza kell mondjam a gyesem?

Vissza kell mondjam a gyesem?

Figyelt kérdés
Kislányom szeptemberben lesz 3.éves.Jelenleg gyesen vagyok vele,de múlt hónap 18 ót bejelentett 8órás munkaviszonyom van.5napot kell dolgoznom,de van amikor 10-12órát.vissza kell mondjam a gyesem?vagy mi a helyzet ilyenkor?

2015. márc. 11. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2015. márc. 11. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es, esetleg nem gyeten vagy? Vagy lehet, hogy az Államkincstárban értették úgy, hogy nem gyesen, hanem gyeten vagy, mert gyet mellett valóban csak heti 30 órát lehet dolgozni.

Vagy kifogtál egy hülyét, aki csak protekció miatt üldögél az ablak mögött.

2015. márc. 11. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:

hanyagolni kéne ezt az officina.hu-t, mert nincs egy pontos írásuk se...

pl nem 365 nap munkaviszony kell, hanem 365 nap biztosítási jogviszony, nagyon nem mindegy.

Mi az, hogy minden kismama jogosult csed-re a gyed előtt?? Nem, elég sokan nem jogosultak egyikre sem.

Mi az, hogy a fiatal anyuka vissza akar menni dolgozni a korábbi munkahelyére? NEm fiatal anyuka is dolgozhat, és nem csak a korábbi helyen gyed mellett...

Azért a MÁK, OEP csak hitelesebb, olvassátok inkább azokat.

2015. márc. 11. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:

mint írtam a gépben tisztán látszik h milyen ellátást kapok ...

így tuti nem én voltam a hülye ..

2015. márc. 11. 14:10
 15/15 anonim ***** válasza:
és miért kellett hirtelen eltüntetni a neved? :O
2015. márc. 11. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!