Ilyenkor jár a tgyás, gyed, vagy csak 3 évig a gyes?
Figyelt kérdés
15 éves folyamatos munkaviszonyom van 2011 novemberben szültem a kislányom,a munkahelyemre nem vesznek vissza voltam ügyvédnél is nem tudok mit csinálni,jelenleg januártól betegállományba vagyok ha úgy sikerülne a baba hogy közben felmondanak és a 3 hónap munkanélküli is letelik jár valami,vagy csak szülés előtt menjek el 3 hónap munkanélkülire?2015. márc. 5. 10:56
11/15 anonim válasza:
Akkor neked is üldözési mániád van. Én azt gondoltam, mivel kiadták a szabiját, készült menni vissza, csak akkor derült ki, hogy megválnak tőle. Ezek szerint nem.
12/15 anonim válasza:
Nincs üldözési mániám, a stílusodon kéne csiszolni egy kicsit, mert már maga a kérdésed is rosszindulatúan van feltéve!
13/15 anonim válasza:
Telefonról nem akartam hosszasabban megforgalmazni, de ha ráérősen írom, így hangzik:
"Egyébként is akartatok második gyereket vállalni, vagy most csak azért, mert felmondtak a munkahelyeden?"
Megfelel?
15/15 anonim válasza:
Igen, így egészen más a hangzása..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!