Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ilyenkor jár a tgyás, gyed,...

Ilyenkor jár a tgyás, gyed, vagy csak 3 évig a gyes?

Figyelt kérdés
15 éves folyamatos munkaviszonyom van 2011 novemberben szültem a kislányom,a munkahelyemre nem vesznek vissza voltam ügyvédnél is nem tudok mit csinálni,jelenleg januártól betegállományba vagyok ha úgy sikerülne a baba hogy közben felmondanak és a 3 hónap munkanélküli is letelik jár valami,vagy csak szülés előtt menjek el 3 hónap munkanélkülire?
2015. márc. 5. 10:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs munkaviszonyod, nem jár a csed és gyed.

Vagy megtartod valahogy ezt a munkahelyet, vagy csak az álláskeresési járadékkal tudsz sakkozni, hogy kapj ellátást.

2015. márc. 5. 11:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A szabadságaid kiadták? Azzal is tudod hosszabbítani a munkaviszonyod!

Az biztos, hogy a szülés pillanatában biztosított kell, hogy legyél, tehát én mindenképp a végére hagynám a munkanélkülit (persze attól is függ, h mikor jön össze a következő baba).

2015. márc. 5. 11:02
 3/15 A kérdező kommentje:
Igen kiadták a szabim aztán közölték hogy vége!
2015. márc. 5. 11:03
 4/15 anonim ***** válasza:
59%

Akkor jó, ez még a jobbik eset.

Ha gyorsan összejönne a baba, onnantól újra védett vagy :)

De most akkor nem igazán értem. Közölték, hogy nem tudsz visszamenni dolgozni, de azt hagyják, hogy táppénzen legyél?

2015. márc. 5. 11:10
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen még nem rúgtak ki de bármikor jöhet a papír az ügyvéd szerint nem merik bolygatni mert náluk vagyok 15 éve és nehogy pert indítsak!Próbálkozunk 4 hónapja a babával de nem jön össze sajnos pedig az első rögtön sikerült!
2015. márc. 5. 11:35
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
És most csak azért kell a gyerek, hogy ne kelljen másik munkát találni?
2015. márc. 5. 12:21
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

Akkor hajrá :)

Szexeljetek 2 naponta, az a tuti. Nekünk mensi utáni első napon fogant :)

2015. márc. 5. 12:21
 8/15 A kérdező kommentje:
Hogy itt milyen gonoszak az emberek!!!Kedves válaszolo ha elolvasnád a kérdésemet nem egy link nö vagyok soha még egy napot nem voltam munka nélkül 32 évesen 15 éves mumkaviszonyom van nem azért szülnék hogy ne kelljen dolgoznom menni,hanem mert szerettnék kistestvért!Remélem lett egy jo napod ezzel hogy igy beszólsz egy ismeretlennek!!!!!
2015. márc. 5. 14:19
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

Ki mondta, hogy link nő vagy? Én egy büdös szóval sem, te meg itt háborogsz a semmiért. Feltettem egy kérdést. Nem írtad, hogy amúgy is terveztetek volna kis tesót, legalábbis rögtön, hisz vissza akartál menni dolgozni. Ezért kérdeztem, akkor most csak a kirúgás elől menekülnél gyorsan újabb terhességbe.

Nem tudom, mit olvastál a mondandómból ki, láthatóan nem azt, ami ott állt. Kár kombinálni.

2015. márc. 5. 16:03
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Sehol nem írta, h vissza akar menni dolgozni és a kérdésed stílusából egyértelműen az jött le nekem is, amit a kérdező értett...
2015. márc. 5. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!