Ilyenkor jár a tgyás, gyed, vagy csak 3 évig a gyes?
Ha nincs munkaviszonyod, nem jár a csed és gyed.
Vagy megtartod valahogy ezt a munkahelyet, vagy csak az álláskeresési járadékkal tudsz sakkozni, hogy kapj ellátást.
A szabadságaid kiadták? Azzal is tudod hosszabbítani a munkaviszonyod!
Az biztos, hogy a szülés pillanatában biztosított kell, hogy legyél, tehát én mindenképp a végére hagynám a munkanélkülit (persze attól is függ, h mikor jön össze a következő baba).
Akkor jó, ez még a jobbik eset.
Ha gyorsan összejönne a baba, onnantól újra védett vagy :)
De most akkor nem igazán értem. Közölték, hogy nem tudsz visszamenni dolgozni, de azt hagyják, hogy táppénzen legyél?
Akkor hajrá :)
Szexeljetek 2 naponta, az a tuti. Nekünk mensi utáni első napon fogant :)
Ki mondta, hogy link nő vagy? Én egy büdös szóval sem, te meg itt háborogsz a semmiért. Feltettem egy kérdést. Nem írtad, hogy amúgy is terveztetek volna kis tesót, legalábbis rögtön, hisz vissza akartál menni dolgozni. Ezért kérdeztem, akkor most csak a kirúgás elől menekülnél gyorsan újabb terhességbe.
Nem tudom, mit olvastál a mondandómból ki, láthatóan nem azt, ami ott állt. Kár kombinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!