Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Miert kaptam ennyire keves...

Miert kaptam ennyire keves tappenzt?

Figyelt kérdés

Amikor gyermekapolasi tappenzen voltam par napot a fiammal, akkor 1400 ft-ot kaptam az oeptol egy napra. De ugy tudom, hogy táppénzből csak 16%-os szja-t vonnak. 115.000 a brutro fizetesem.

Jelenleg 1 hete vagyok veszelyeztetett terhes, a 6.honapban vagyok, es ugy informalodtam hogy igy a 115.000 ft 60%-at fogom kapni amiből szjat vonnak majd, de az joval többre jönne ki mint amit most gyermekapolasira kaptam..

2015. febr. 27. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:

De ez most melyik hónapra kaptad?

Január?! Vagy a februárt már kifizették?

Ha utóbbi, akkor vedd figyelembe, hogy február CSAK (!!!) 28 napos.

[link]

2015. febr. 27. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Tavaly is 115 ezer volt a bruttód?
2015. febr. 27. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Mikor kaptad a tp? Amit írtál bruttó vagy nettó? Ha idén a tp előtt 3. hónap előtti 180 napban mennyi volt a béred?

Ill megvan a 60%-hoz való jogosultsági időd? Mert én így kapásból 50% tp számolok.

2015. febr. 27. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem volt meg a 180 nap mert tavaly, gyesről jöttem vissza dolgozni.

115.000 bruttóval jöttem ide dolgozni.

2015. febr. 27. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!