A levonások után mennyi most a gyes egy normális családban egy gyerek után?
Figyelt kérdés
Koszonom2015. febr. 6. 14:29
2/12 anonim válasza:
Egyébként független attól, hogy mennyire normális a család, ill. hány gyerek van. Ez egy fix összeg.
3/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a gyors valaszt
2015. febr. 6. 14:32
4/12 anonim válasza:
pont annyi mint a nem normális családoknál :D ahogy az előző írja, fix összeg, nem az elmeállapotod alapján szabják meg :D
5/12 anonim válasza:
nem teljesen igaz, mert ikrekre dupla annyi (valaki írta hogy nem függ a gyerekek számától)
de amúgy attól nem függ, nem normálisak vagytok-e :P
6/12 anonim válasza:
Bocsi az offért de ha ez fix összeg akkor nekem elszámolhattak valamit? Mert családi pótlékkal együtt kaptam 35285 ft-ot. A családi eddig 12200 volt, vagyis nem jön ki a 25650 ft.
7/12 anonim válasza:
igen, elvileg fix. biztos ennyit kaptál?
8/12 anonim válasza:
Igen csak ez az egy utalás jött a MÁK-tól és ez ugye csak gyesnek vagy családinak sok lenne viszont egybe meg kevés. Akkor felhívom őket rákérdezek. Köszi szépen.
9/12 anonim válasza:
Előző, a gyest napra kapod. Tehát, ha esetleg januárban szültél, akkor nem kapsz teljes hónapra, hanem attól a naptól, amikor a baba megszületik.
10/12 anonim válasza:
Utolsó igen köszi szépen. Átnéztem a papírokat és az én készülékemben van a hiba :-P Január 4-es a kisfiam így már stimm. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!