Van itt olyan, aki angliaban megigenyelte a maternity allowance-t, majd hazament megszulni a babat?
Figyelt kérdés
A kerdesem az lenne, hogy megvartad itt kint a 26. hetet es itt igenyelted vagy hazamentel es levelben otthonrol igenyelted? Azt lehet? Nem kotnek bele, hogy mar ottthon vagy? Es az elbiralas eredmenyet ugyis otthonra kell kerni nem? Az nem baj?2015. jan. 29. 11:08
1/3 anonim válasza:
Javaslom, hogy hívd fel őket, mert itt is évről évre változnak a szabályok, nehogy egy rossz esetleg idejét múlt tanács miatt eless a pénztől.
Jobcentre Plus
Telephone: 0800 055 6688
Monday to Friday, 8am to 6pm
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Mindenkeppen megkerdezem oket!
2015. jan. 30. 09:07
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 29 hetesen mehetsz csak maternitire (november 15.étől vagyok maternitin, de én 35 hetesen álltam le) ha 8 hétnél több ideig vagy távol, jelentened kell a hmrc-nél, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!