Milyen ellatast kaphatnek?

Figyelt kérdés

Egy evig havi husz oras munkam volt, majd kulturalis kozmunka 3 honapig, most kozalkalmazott vagyok, szeptembertol.

A mostani berem br. 165 ezer.

Ha teherbe esnek az elkovetkezo honapokban, (julius 20-ig van hatarozott ideju szerzodesem), megtehetem, h elotte tappenzre megyek, a szulesig? A felgyult szabikat mikor kerhetem, h fizessek ki?

2015. jan. 29. 08:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elmész táppénzre amíg a munkaszerződésed szól és utána a szülés időpontjára bejelentkezel munkanélkülire,így akkor Csed-re és Gyed-re is jogosult leszel.
2015. jan. 29. 16:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meg terhes, csak gondolkoztunk rajta, de akarhogy is szamolom, ez nem fog osszejonni, ha munkanelkulibol megyek, akkor az lesz a gyed alapja, igy alig lesz tobb, mint a gyes.
2015. jan. 29. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor talán félreérthetően írtad hogy akkor neked sosem lesz gyereked...

Ha nem leszel biztosított a szüléskor nem fog járni csed, gyed. Ha szeptemberben lesz új szerződésed igyekezz mielőbb teherbe esni hogy legalább közelebb legyen a megszűnés és a szülés közti idő. Mást nem nagyon tudsz csinálni ha évente kapsz határozott szerződést kevesebb mint 1 êvekre...

2015. jan. 29. 18:47
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, felreertheto volt, mert nagyon elkeseredtem reggel :(.

Tehat sosem lesz masodik gyerekem, pedig nagyon szeretnenk kistesot.

2015. jan. 29. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!