Családi adókedvezménynek van kifizetési határideje a munkáltató felé?
A családi adókedvezmény a fizetésben van benne, vagyis 10-20 vagy x ezer forinttal több a fizud, amennyi kedvezmény jár.
Eddig nem fizetéssel kaptad? Nem is értem.
Egyáltalán be van jelentve a férjed? Nem csak feketén dolgozik? Fizupapírt szokott kapni? Csak mert ez a hetente fizetősdi elég sundámbudámnak tűnik...
Ha nincs bejelentve akkor ne is várjátok a kedvezményt, hisz nem adózik a férjed, nincs is miből visszaigényelni.
Kedves 4-es. Én évekig nem kaptam fizupapírt, mégis be voltam jelentve rendesen. Férjem naponta kap fizetést, és be van jelentve havi bérre normálisan... Vendéglátásban máshogy működnek ezek a dolgok...
Kérdező:
Neten hiába keresgélsz, mert ott max azt találod meg, hogy minden hónap 10.-éig kell fizetést adnia a főnöknek.
Ha ők így egyeztek meg, akkor így kapja.
Viszont a főnöknek, minden hónap 12.-ig be kell vallania, és fizetnie a járulékokat a NAVnak. Na most, ha 10ezerrel kevesebbet fizet be (mert az a férjed fizujának a része papíron), akkor azt nektek oda is kell adnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!