Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Lehet GYED közben táppénzre...

Lehet GYED közben táppénzre menni, ha terhes leszel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Jelenleg GYED-en vagyok a 16 hós lányommal. Tervezzük a tesót. Ha terhes leszek, akkor elmehetek táppénzre, ill. kivehetem az eddig összegyűlt szabijaimat? És az extra GYED miatt akkor kaphatom a GYED-et és a táppénzt is???

Van valakinek ilyenben tapasztalata?

2015. jan. 8. 12:39
1 2
 11/12 Kelemen Szabina ***** válasza:
Hogy kell kivenni a felgyult szabikat? A papirra amint megszuntetem a fizesnelkuli szabadsagomat es mar arra a papirra irjam h kivennem a szabikat? Vagy hogy kell ezeket kozolni? Az orvostol mikor kell tappenzes papirt kerni es mikor kell leadni?
2015. jan. 8. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is ebben a szituban vagyok most! A párom épp az előbb volt bent a tb-nél és azt mondták neki, hogy annyi nap táppénzre lennék jogosult amennyit ledolgoztam! Most akkor mi van???
2015. febr. 17. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!