Olyankor mi van, ha bejelentett munkaviszonyom van, de lejár a táppénz jogosultságom?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncs, hogy mivel be vagyok.jelentve, de okt. 8.-án lejárt a táppénzem, így most nem kapok semmit, (de határozatlan szerződésem van) most, december 3.-án lett meg az egy évem, de mivel nincs ellátásom, így kapok majd tgyást, gyedet? Vagy ilyenkor mi van? Szülésig még 3 hónapom van. A bejelentett munkaviszony az biztos, ügyfélkapun látom!2014. dec. 18. 18:10
11/13 anonim válasza:
Pont azt írtam, hogy az elmúlt két hónap nem számít bele, mert semmilyen járulékfizetés nem történt utánad. Mondjuk az már egy jó pont, hogy próbaidő alatt nem rúgtak ki. Nem sokan tartanának meg egy terhes nőt sajnos. Főnököddel beszéltél, hogy mi van azokkal a napokkal amikor nem dolgoztál és táppénzt sem kaptál?
12/13 anonim válasza:
Ja szóval ott mondták, hogy beleszámít? Érdekes, hogy mi alapján számítják be, max ha valahogy visszamenőleg intézkednek. Reméljük a legjobbakat!
13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Sikerült a méltányossági! :) most kaptam meg október 9ig visszamenőleg! :) szóval csak létezik:)
2015. jan. 10. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!