Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » 150 ezer nettóra mennyi gyed jár?

150 ezer nettóra mennyi gyed jár?

Figyelt kérdés
Bruttót sajnos nem tudom mennyi.
2014. dec. 8. 07:08
 1/5 anonim ***** válasza:
a bruttód így körülbelül 230000 Ft körül van, így a maximum GYED jár azaz 105.154 Ft nettó GYED jár neked. ATGyasnak nincs maximuma ezért az több , nettó 135ezer körüli .
2014. dec. 8. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:
A maximum, ahogy írták fentebb.
2014. dec. 8. 08:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A párom (apa) nettója. Ezért nem is tudtam a bruttót, mert hiába kértem h hozza haza a szerződés mindig elfelejti. Mivel neki több a fizuja így gondoltuk h a kislányunk 1 éves kora után ő veszi igénybe. Lényegesen több mint a gyes (nem jelentettek be rendesen mint utólag kiderült így nem volt meg a 365 nap). Ezt most hallottam ha az apa veszi igénybe akkor 60 napig nem utalnak. Igaz? Tegnap este találtuk ki hogy lenne jó ezért nem néztem még annyira utána.

2014. dec. 8. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Ha a kicsi 1 éves kora előtt 2-3 nappal veszi át az apa akkor nincs 60 nap.Csak apukának kérnie kell 2-3 nap fizetetlen szabit.
2014. dec. 8. 09:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Ó értem. Köszönöm.
2014. dec. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!