Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Létezik, hogy még nem utalták...

Létezik, hogy még nem utalták a decemberi családi pótlékot?

Figyelt kérdés
még mindig nem kaptam meg a számlára! persze péntek révén délben bezárt a helyi MÁK szóval most még felhívni sem tudok senkit.
2014. dec. 5. 13:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igen sikerült elérnem most egy intézőt aki utánanézett...tényleg gubanc volt nálunk...ááááááá majd hívnak
2014. dec. 5. 13:30
 12/17 anonim ***** válasza:
31%

Nem értem miért aggódsz, hisz 5.-e van és gondolom már megkaptad a TGYAS-t, GYED-et, vagy a fizetésed!?

Vagy a semmire vállaltál gyereket?

2014. dec. 5. 14:01
 13/17 anonim ***** válasza:
A férjem munkahelyén például csak 10-én utalják a fizetést...
2014. dec. 5. 16:53
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Off: 12-es, te milyen szerencsés vagy, hogy ilyen megbízható munkahelyed, párod van. Évekre előre tudsz mindent, van annyi megtakarításod, hogy akár évekig ellennétek, ha valamelyikőtökkel történik valami, ill. megszűnik a munkahelye. Miért kell letámadnod, azt se tudod, hogy miért kellene neki most.

Mi sem a semmire vállaltunk gyereket, mégis ha nem utalják egy hónapban a 2 gyerek utáni 26600 Ft-ot, azt megérezném. Ha nem is a megélhetésben, hanem az egyéb megszokott extrákban. És pl. a férjem több részletben kapja a fizetését, és sokszor csak 10- e után. Jelenleg pl. az előző haviból is tartoznak még. Amikor a gyerekeket vállaltuk, nem ez a munkahelye volt még és nem önszántából váltott. De mi is felelőtlenek vagyunk.

2014. dec. 5. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:

12!

Képzeld, még nem utaltak Tgyást, Gyedet! Én sem kaptam! Milyen bunkó vagy! És a munkahelyek sem mind adnak 5.-e előtt fizetést (jogszabály szerint is 10-ig kell)

Kérdező: Nekem is megjött kedden a cs.p.

2014. dec. 5. 22:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Én megkaptam ma a GYED-et!

12-es voltam.

2014. dec. 5. 22:49
 17/17 anonim ***** válasza:
OEP-től kapod?
2014. dec. 5. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!