Létezik, hogy még nem utalták a decemberi családi pótlékot?
Nem értem miért aggódsz, hisz 5.-e van és gondolom már megkaptad a TGYAS-t, GYED-et, vagy a fizetésed!?
Vagy a semmire vállaltál gyereket?
Off: 12-es, te milyen szerencsés vagy, hogy ilyen megbízható munkahelyed, párod van. Évekre előre tudsz mindent, van annyi megtakarításod, hogy akár évekig ellennétek, ha valamelyikőtökkel történik valami, ill. megszűnik a munkahelye. Miért kell letámadnod, azt se tudod, hogy miért kellene neki most.
Mi sem a semmire vállaltunk gyereket, mégis ha nem utalják egy hónapban a 2 gyerek utáni 26600 Ft-ot, azt megérezném. Ha nem is a megélhetésben, hanem az egyéb megszokott extrákban. És pl. a férjem több részletben kapja a fizetését, és sokszor csak 10- e után. Jelenleg pl. az előző haviból is tartoznak még. Amikor a gyerekeket vállaltuk, nem ez a munkahelye volt még és nem önszántából váltott. De mi is felelőtlenek vagyunk.
12!
Képzeld, még nem utaltak Tgyást, Gyedet! Én sem kaptam! Milyen bunkó vagy! És a munkahelyek sem mind adnak 5.-e előtt fizetést (jogszabály szerint is 10-ig kell)
Kérdező: Nekem is megjött kedden a cs.p.
Én megkaptam ma a GYED-et!
12-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!