Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy a családi pótlékot mikor utalják?
Vagy esetleg meg tudjátok mondani, hogy december végén vagy január 6.-án kapjuk a januárit?
Albérlőim vannak, akik ebből fizetik a bérleti díjat, és most csak a felét adnák oda, a másik felét a következőből a következő egész havival együtt, és szeretném tudni, mikorra várhatom, mert úgy alakítom a pénzügyeimet. Nekem nem létszükséglet, tehát fizethetik így, pláne, hogy 4 gyerekük van és jön a karácsony.
Vagy arra is gondoltam, mivel a rezsire bőven elég, amit adtam, hogy elengedem nekik. Végülis nekem az a 20 ezer nem számít, nekik pedig sokat. Vagy megsérteném ezzel őket? Nagyon rendes család, nem szállnának el ettől. Vagy csak a haladék maradjon?
Bocsi, hogy kusza lett, csak jár az agyam rajtuk.
Államkincstár oldalán fent van mikor utalnak. Én úgy tudom h csak januárban.
Hát ha neked nem számít ez a 20as akkor engedd el, mond meg h ez a karácsonyi ajándék. Én elengedném ha nincs rá annyira szükségem nekik meg igen.
Majd csak januárban.
Ha tényleg rendes család, és rendesen fizetnek, és neked belefér, akkor most Karácsony alkalmából biztos hogy hatalmas öröm lenne nekik ha elengednéd.
Szép tőled hogy így állsz hozzá!
Ha tényleg úgy érzed, nincs szükséged arra a 20eft-ra, nagyon szép dolog lenne tőled ha azt elengednéd. De csak akkor tedd ha később nem bánod meg.
Biztos nagyon örülnének neki.
ez nagyon szép ajándék lenne részedről!
szerintem is csak januárban utalják egyébként.
Családtámogatási ellátások utalása december hónapban
A 2014. december hónapra járó családtámogatási ellátások utalása az ünnepnapok miatti munkarend változás miatt az alábbiak szerint valósul meg:
- a Magyar Posta a postai utalások teljesítését 2014. december 29- 30-a között teljesíti,
- 2014. december 31-én azok az ügyfelek is megkapják az ellátást, akik bankszámlára kérték az utalást.
Magyar Államkincstár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!