Segítséget kérnék, várhatóan 2015. 07. hóban születik 2. gyermekünk. Milyen ellátást kaphatok a 2. baba után? Ha csak gyest, akkor van valamilyen kiskapus megoldás?
A kiskaput valahogy úgy képzeltem, hogy dejó! Van 6 hó biztosítàsom a szülés előtti két évben. Lemondok a jelenleg kapott gyedemről, eomegyek munkanélkülire, azzal kapok még napokat és ugyan jóval kevesebbet, mint most, de talàn kaphatok gyedet! Csak gondoltam valaki jobban ért ezekhez... de nem csalódtam! A tuti megoldàst megkaptam az oeptől (jah és csalàsmente, ahogy többen fogalmaztatok). Az àtlagember pedig sohasem segít csak ítélkezik, de ha ő szorul segítségre, ő az aki a legjobban üti az asztalt, hogy neki miért nem, hiszen neki jàr!
Köszönöm!
#6-os
A munkaviszonyom azért szűnt meg, mert első gyermekem hatàrozott munkaszerződés alatt szültem, és akkor sem volt meg 2 év munkaviszony a szülés előtt...
Hogy szerzel még 180 napot, ha a munkanélküli max. 90 nap és szüléskor is biztosítottnak kell lenni.
Csak érdekel. Vagy beleszámítják a tgyás idejét is gondolom, amit az első gyerekeddel kaptál. Talán így lehet meg, ha jár a max. 90 nap. Vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!