Tudom hogy még korai. Január havi gyes illetve csp mikor lesz a számlán?
Figyelt kérdés
Ugyanis néztem a naptárat elég hülyén jön ki 1 e munkaszüneti nap a 2 át ledolgozzuk...5 e hétfő ha akkor utalnak 6 án lesz a számlán válaszokat köszönöm...bocsi a kérdésért de ezen gondolkodtam....)2014. nov. 23. 13:25
1/4 anonim válasza:
Hivatalosan 2-án utalják. Vagy elutalják egy munkanappal előbb, és akkor 5-én kapjuk, vagy csak 5-én és akkor 6-án kapjuk. Az az egy nap nem sokat számít.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom pontosan,de szerintem 30.án utalnak,és az utána lévő első munkanapon 5.én lesz számlán.
3/4 A kérdező kommentje:
de volt olyan is hogy igy esett és akkor huszonvalahanyadikán kaptuk meg 5 éig a számlán kell lennie ez törvény ezért is kérdeztem a posta miatt mert ugye a postára is utlja a mák aki a postán kapja nagyon későn kapnák meg...lehet decemberbe kettőt kapunk.
2014. nov. 23. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!