Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Az apa elmehet úgy gyedre,...

Az apa elmehet úgy gyedre, hogy még nem született meg a gyerek és házasok sem vagyunk?

Figyelt kérdés
Meg kell várnunk a gyerek születését? (Azt hallottam, hogy az anya elmehet gyedre amikor már terhes, nem kell a szülést megvárni.) Előre is köszönöm mindenkinek.

2014. nov. 14. 15:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nàlunk ugyanez a helyzet..:))en màr utàna néztem,mindjart szülök akkor elmegyek gyesre kb.fel ev amu utan a pàrom megy gyedre mi is igy jovunk ki jobban..aztan mikor 1eves lesz mar hivtalosan is dolgozhat gyed mellett.két éves koràig kapja a gyedet utàna megyek ujra én gyesre!nekem méltànyossàgi nem jött volna össze..amugy azt nagyon ritkan adjàk meg akadékoskodnak!de én igy se bànom ez is egy jó megoldàs
2014. nov. 16. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!