Közmunkásként jár a GYED?
8-9 hónaposan vesznek fel dolgozni?
az érdekes..
igen
nincs ebben semmi érdekes szerintem,de nem ez volt a kérdésem.
Miért baj az,ha 9,5 év munkaviszony után elveszítettem a munkámat és munkanélküli lettem,de a baba meg most jön,és van,aki alkalmazzon,én pedig elvállalom,mert a gyerek miatt is és egyébként is kell egy munkahely.Esetemben szó sincs felelőtlenségről,még mielőtt valaki ezt írná,csak szerencsétlen helyzetről,melyből próbálom kihozni a legjobbat.A leendő munkaadóm tudja,mikor fogok szülni,és segíteni akar,mert az év elején ő ajánlott egy másik munkát,ami miatt felmondtam az előző munkahelyemen,abból különböző okok miatt semmi nem lett,csak majd tavasszal kezdik el...
mert 8-9 hónaposan már szülnek a nők, a h*lyéknek is átlátszó, nemhogy a NAV-nak, hogy nemigen munkaképes(pláne ülni nem tud huzamosan), és ráadásul határozatlanra felvenni, amikor nem is fog bejárni dolgoni...pláne ha közmunkásként bejelent vagy 200 bruttóra..
de nem az én dolgom.
csak azért említettem, hogy lehet csak ígérgetnek neked, azután tedd fela kérdést ha valóban fel is vettek..
de ez lenne az alapja a tgyásnak, gyednek. kiírt naptól vissafelé asszem(!) 30 napon belüligényelhető
Nem 200-ra,hanem csak szaképzett közmunkásként járó minimálbérre venne fel.
De őszintén ti kihagynátok ezt a lehetőséget,ha felajánlaná nektek valaki,mert az ő "hibájából" lettél munkahely nélkül és most vársz gyereket?
Biztosan tudja mit csinál,mit kockáztat,nem egy tudatlan emberről beszélünk,nem egy dolgot irányít.
Persze bennem is bennem van a félsz,de megragadom a lehetőséget,hiszen nekem sem mindegy.Ismétlem,minden hivatalos és törvényes,aztán,majd kiderül.Bízom benne,hogy nem lesz semmi probléma.
Azt még viszont nem hallottam,hogy valakit azért büntessenek meg,mert alkalmazott egy kismamát ,legfeljebb olyanról,hogy visszautasítja az OEP a GYED igénylését.Egyébként a munkaügyön keresztül fog alkalmazni.
Fülembe ültettétek a bogarat és nem tudom...bízom benne,hogy tényleg nem csak ígérgeti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!