Megkapjuk a családit még Október 31-én?
..és ott van az is, hogy:
Felhívjuk a figyelmet, hogy az időpontok tájékoztató jellegűek!
Ne vegyél rá mérget, hogy nem utalnak előbb:)
Majd meglátjuk kinek lesz igaza... más is mondta, hogy a postástól tudja, hogy októberben meglesz:)
holnap én is elkapom a mi postásunkat:)))))
amúgy ez nem reszketés, hanem ha elolvastad volna az előzményeket tisztán látnád a dolgokat, nálunk nem 14.000Ft -ról van szó.
1. egy szóval sem mondtam, hogy nincs pénzem, illetve elfogyott, így fogalmam sincs, honnan vetted, hogy nem tudtam beosztani...
2. azt írod, hogy nagy IQ bajnok lehetek, mert nem fogom fel, hogy nem fognak előbb utalni!
Sérted a szabályzatot a sértegetésemmel.
Ez volt az utolsó reagálásom, nem vesztegetem az energiámat ide.
Majd pénteken írok, hogy MEGJÖTT:)))))))))))))))))))))))))
Válasz a MÁK-tól:
Tisztelt Ügyfelünk!
A Magyar Államkincstár Központi Ügyfélszolgálati Osztályára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük,hogy kérdésével hozzánk fordult.Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követőhónap 10. napjáig, bankszámlára utalásesetében 3. napjáig kell folyósítani. Bankszámlára utalás esetében, ha a tárgyhónapot követő hónap 3. napja szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap,akkor a folyósításról az azt követő első munkanapon kell gondoskodni. A fentiek alapján a 2014. október hónapra járó családtámogatási ellátás 2014.november 03-án kerül kiutalásra.Bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalási napot követő 1-2 napon belül történik meg, míg postai kifizetés esetén 4-6 nap múlva kapja meg a kiutalt ellátást.A 2014. évi családtámogatási ellátások kiutalásának időpontjáról tájékozódhat:[link
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!