Gyed extránál, hogyan működik ez?
Figyelt kérdés
Babánk egy éves kora után apukája venné utánna igénybe a gyed extrát, mivel sokkal jobb fizetése van, mint nekem, de ugyanúgy én maradnék itthon a picivel. Olvastam, hogy ilyen esetben 2 hónapig nem jár gyed, ez kikerülhető valahogy, vagy utólag kapja meg az ember? Illetve, ha anya veszi igénybe a gyed extrát akkor is megvan ez a kieső két hónap?2014. okt. 23. 10:06
1/6 anonim válasza:
Mennyi gyedet kapsz te? Mert a gyed maximalizálva van, így hiába nagyon jó a férjed fizuja, nem kaphat akármennyi gyedet. Emellett ha te nem dolgozol és gyeden sem vagy, fizetni kell magad után a tb ellátásért havi hatezerpárszáz forintot. Ha te mennél vissza dolgozni gyed mellett, akkor nincs ez a 60 napos kimaradás, kapnád megszakítás nélkül a gyedet.
2/6 anonim válasza:
Bocsi h belekérdezek pont hasonló kérdèst akartam kiírani. Arra a 60 napra akkor utólag megküldik v az kimarad teljesen?
4/6 anonim válasza:
Köszi. Ez milyen szemétség. De az legalább jó h fizu mellett is lehet kapni.
5/6 anonim válasza:
Inkább azt tenné lehetővé a szemét kormányzat hogy a gyerek mellett lehessen az anyja minél tovább, nem azt hogy inkább fizeti csak dolgozni menjen (aztán úgyis betegállományba megy 2 hetenként, mert elkapnak egymástól mindent).
Családcentrikus, hehehe
6/6 anonim válasza:
Hát jó lenne de ilyen sose lesz. így az is jó h kapjuk fizu mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!