Október 1-jén született a kisfiam de még taj kártyának még hült helye sincs mikor akarjál végre küldeni?
Figyelt kérdés
Nem gondolják hogy rohadtul kéne , intézkedni?2014. okt. 19. 09:28
11/14 anonim válasza:
Én is mindent elintéztem 1 nap alatt. Én kb. 2 hét múlva kaptam meg a TAJ kártyát, kivártam.
Szerintem a Kérdező azért ideges, mert szeretne már minél hamarabb pénzhez jutni. De, az anyasági lesz, ami kb 1,5-2 hét múlva érkezik az igényléstől számítva, minden más 1 hónap, legalábbis nekem a családi annyi volt.
Amúgy igen, mindent megkapsz visszamenőleg is, illetve postán is lehet intézni és ügyfélkapun is!
12/14 anonim válasza:
Én sem értem ezt a türelmetlenséget. Én 10 hap alatt kaptam meg, szerintem ez nem eget rengető idő. Viszont ha ennyire türelmetlen a kérdező meg szülés előtt megcsináltathatta volna az ügyfélkaputvésvakkor ki sem kellene otthonról mozdulnia az igénylésekhez és bármikor beadhatná. Én mindkét gyerekemnél igy intéztem és 1 hét alatt minden pénz meg is jött. Úgyhogy nem türelmetlenkedni kellene hanem előre gondolkodni!
13/14 anonim válasza:
Nekem már 3 éves a kisebbik, tehát akár változhatott is a rendszer azóta, de ameddig nem kapott a gyerek saját tajszámot, addig az enyémből (anyjáéból) kellett kreálni egyet (az elejét , vagy a végét 8-asra cserélni, nem tudom már, a védőnő magyarázta el anno)Az addig mindenféle intézkedéshez jó...
14/14 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, én egy hónapja szültem és még nem jött meg. Jövő hét elejéig még várok, aztán rákérdezek, hátha elkeveredett vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!