Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Létezik, hogy házhoz jönnek?

Létezik, hogy házhoz jönnek?

Figyelt kérdés
Tegnap hívott egy hölgy, hogy tudja most született meg a gyerekünk. És Ő a start számlával foglalkozik és ma jön ki a kerületbe, ha gondolom hozzánk is el jön! Ez most átverés vagy tényleg van ilyen? Azért testvéremet is át hívtam arra az időre! (Ő rendőr)
2014. okt. 9. 07:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha meggondoltad magad nyugodtan mondd meg neki mikor megérkezik, hogy sajnálod, de meggondoltad magad, és nem érdekel az ajánlata. Ennyi.
2014. okt. 9. 12:51
 12/12 zabmester ***** válasza:
100%

Hozzánk is jött egy - elég visszataszító modorú - fickó, amikor a fiam született (pedig ennek már hét éve), ő is biztosítást akart rámsózni, jött a süket dumával, hogy miből fogom taníttatni (mondom neki, a közoktatás ingyenes, nemde?), miből fogom neki az egyetemet fizetni (mondom, a sajátom is még folyamatban van, azt sem a szüleim fizetik, hanem az állambácsi), miből veszek neki lakást (mondom, hát nekem sincs sajátom, nem is akarok, akkor miről beszélünk?). Egy idő után megunta, amikor rájött, hogy velem nem járna túl jól, mert se pénzem nincs havi szinten fizetgetni, se a szolgáltatásukra nincs szükségem.

Nem azt mondom, hogy egy ilyen szolgáltatás mindenképpen felesleges, a párom is biztosításokkal foglalkozik, tudom, hogy van értelme, de ezt a rátukmálást, bűntudatkeltést gyűlölöm, amit elő szoktak adni. Majd ha én úgy gondolom, kötök biztosítást, megtakarítást, kutyafülét, de ezeket a sz*r szövegeket ne nyomják az embernek, mert javarészt marhaságokat mondanak.

2014. okt. 10. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!