Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Létezik, hogy házhoz jönnek?

Létezik, hogy házhoz jönnek?

Figyelt kérdés
Tegnap hívott egy hölgy, hogy tudja most született meg a gyerekünk. És Ő a start számlával foglalkozik és ma jön ki a kerületbe, ha gondolom hozzánk is el jön! Ez most átverés vagy tényleg van ilyen? Azért testvéremet is át hívtam arra az időre! (Ő rendőr)
2014. okt. 9. 07:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%
Igen.
2014. okt. 9. 07:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. Ezek ügynökök, akik jutalékot kapnak minden beszervezett ügyfél után. Nálunk is volt kint anno egy nő, még az első gyerekem után. Én akkor meghallgattam, de végül nem kötöttünk vele üzletet. Második gyermekem után már nem kértem belőlük, nem engedtem hogy eljöjjenek hozzánk. Egyébként is sokat hallani mostanában milyen sok csaló van ezekben a körökben is, akik babakötvénnyel csalnak. Ha kötsz is vele üzletet, semmit ne fizess neki előre, és ilyesmit se írj alá, hogy bármiféle fizetési kötelezettségre kötelezzenek.
2014. okt. 9. 08:21
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
:) sima biztosítós
2014. okt. 9. 08:25
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Így van ahogy az előttem lévők írják. A valódi start számlához nem sok köze van ennek a nőnek. A start számlát az új tv szerint csak az államkincstárnál lehet megnyitni.
2014. okt. 9. 08:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha biztosítós honnan tudja, hogy most született gyerek? Honnan szedik az adatokat?
2014. okt. 9. 08:35
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
A kórházban kapott ajándék babacsomagok átvételével beleegyeztél az adataid kiadásához, innen szedik az adatokat.
2014. okt. 9. 08:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

majd rá akar beszélni egy jó kis életbiztosításra, vagy fundamentára, vagy valami hasonló szupertuti befektetésre! :)

És még csodálkoznak, hogy utálják őket! Már eleve átb--sznk azzal kapcsolatban, hogy miért is mennek!

2014. okt. 9. 08:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Első gyereknél én is megadtam a számomat amikor alá kellett írni a papírt az "ajándék" átvételnél. Több telefon is érkezett ez ügyben, a Generalitól eljöttek személyesen is. A 2. gyereknél már több eszem volt és nem adtam meg, nem is zaklatott senki.
2014. okt. 9. 09:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát a start számlához nem sok köze lesz a látogatásának. :) Azt már csak az államkincstárnál lehet megkötni, ők meg nem mennek házhoz. Valami egyéb biztosítást, vagy megtakarítást akar majd rádtukmálni. Az adatokat meg a kórházban leadott felicitas, meg promo boxos lapokról szedik.
2014. okt. 9. 09:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor ebbe jól bele futottam! Ha lesz még egy gyerekünk nem írok alá ilyeneket! Be sem engedem! Lehetett volna annyi eszem, hogy figyelmesen elolvasom!
2014. okt. 9. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!