Ezt a 62000-res egyszeri anyasági támogatás ugye csak annak találták ki aki rá van szorulva? Ha nekem semmi szükségem nincs rá, akkor nem kell megjelennem a védőnőnél pecsétgyűjtésre, igaz?

Figyelt kérdés
Vállalkozóként nem nagyon tolerálnám, ha a védőnőnél ücsörgéssel kéne tölteni a drága időmet. Az orvos pedig mindenben tájékoztat és nem mellesleg neki jobban hiszek, mint egy tanfolyamot végzett alacsony IQ-snak. Ráadásul hallottam, hogy az ember nyakára is jár és, hogy csak azért van, hogy minden jelenés után beparáztasson, meg is értem, hogy külföldön nincs is ilyen!
2014. okt. 8. 20:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
A gazdagok már csak ilyebek, nem lepődöm meg rajta. Majd eljön az idő amikor örülnél ennek az összegnek :D
2014. okt. 9. 15:41
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
ja, es a fogadott orvosomnak egy kalap penzt kifizettem, de gondolhatod mennyit tudott segiteni a helyes szoptatasban es a pocak fajasban. neki nem ez a terulete. elmehetsz hozza is, nyilvan elintezi o is az adminisztraciot. de valodi SZAKSZERU segitseget az elso par hetben a vedono fog adni. nem a nogyogyasz, nem a gyerekorvos es nem a nagymama. ezen gondolkodj el. persze csak ha belefer a draga idodbe.
2014. okt. 9. 15:43
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

hogy lehet valakinek szegénységet kívánni csak azért mert jól él? ráadásul megdolgozik érte??

két gyereket szültem, az elsőnél még végigszenvedtem a védőnőt, a másodiknál pár találkozó után lemondtam...és nem azért mert annyira jók voltak...teljesen fölösleges kötelező szolgáltatás....választhatóvá kellene tenni és ennyi

2014. okt. 9. 16:39
 24/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező barcsak tudnád értelmezni a válaszokat és nem csak a rosszat látnád mindenbe ami a gyermeked érdeke!mint irtam én is es többen nem csak 5 percre lehet menni ,ha neked vannak kèrdèseid kersz időpontot ami neked megfelel és beszélgethetsz vele olyan dolgokról amikről hidd el nem fogsz az orvosoddal mivel neki nem ez a feladata!! Akkor is csak havi egy alkalomrol van szo!vagy mit gondolsz majd ő elmondja,h kell szoptatni??vagy elmondja mik azok amiket mindenképp bekell szerezni a egy újszülött mellé,(nem a ruhàkra gondolok),látszik,h még nem voltál terhes egy kismamának annyi mindenről fogalma sincs és olyan tapasztalatlan mindenhez és ne gondold,h te nem vagy az mert ahogy gondolkodsz szerintem te még életedben gyereket se fogtál

!!kezdő kismamaként igenis sokat segít egy védőnő,nem kötelező de ha nem akarsz te lenni a leghülyébb kismama akkor jobb lenne néha elmenni hozzá egy kicsit beszélgetni..aztán a következőnél már lesz tapasztalatod,és akkor nem mesz!!

2014. okt. 9. 20:48
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
És az ilyenek szülnek atyaég... A gyereket is félreállítod majd ha 5 percnél tovább sír és félóránként? :D
2014. okt. 9. 20:55
 26/30 anonim ***** válasza:

Mi lesz a drága időddel ha meg lesz a baba?

És majd mehetsz a nőgyógyászhoz ha modjuk hozzàtáplálással kapcsolatban szeretnél valamit vagy ha mérni kell a babàt meg ilyenek?

2014. okt. 9. 21:20
 27/30 anonim ***** válasza:
na az ilyeneknek nem kéne gyerek sem...gondolom miután megszülted lepasszolod valami bébiszitternek hogy neked ne kelljen vele foglalkozni....szép anya leszel ha már most nincs 5 perced a gyerek védelmében elmenni orvoshoz
2014. okt. 11. 18:41
 28/30 A kérdező kommentje:
Nem azzal van baj, hogy nincs időm. Hanem, hogy nem látom ennek az egésznek az értelmét!
2014. okt. 12. 11:50
 29/30 anonim ***** válasza:
74%

nem látod értelmét annak hogy a védőnő havonta 10 percet elvesz a "drága idődből " annak érdekében hogy te jól vagy-e a pici jól van-e( nálunk szívhangot is nézett) rendesen hízol és minden rendben,esetleg pár hasznos tanáccsal ellásson?!

Na mindegy ne járj ha nem akarsz ez a te dolgod!

2014. okt. 12. 14:09
 30/30 anonim ***** válasza:
A kérdésben azt írod nem tolerálnád ha a védőnőnél ücsörgéssel kéne töltened a drága idődet!de arról van szó,h sajnálod rá az időt!mi itt leírtuk miért érdemes járni..ha nem látod,h jobb járni mint nem akkor nincs mit tenni!!a te döntésed!a kerdésre a válasz ne izgulj újdonsült kismama nem kötelező járnod csináld csak a dolgod!!
2014. okt. 12. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!