Menjek a minimálbéres munkából GYED-re, vagy várjunk még a babával és keressek jobban fizető állást?
Figyelt kérdés
Még 1-2 év beleférne, viszont egyrészt helyben nincs semmi jól fizető így utazni kellene, a hétköznapjaimra keresztet vethetnék - és GYED után kisgyerekkel ez nem lenne szerencsés, másrészt a mostani állásom biztos, egy új helyről viszont mi van ha fél év után kiraknak..2014. szept. 10. 08:33
1/5 anonim válasza:
Mit jelent, hogy minimálbér?
118.000.-??? Br
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, nettó 77e, garantált bérminimum.
2014. szept. 10. 11:39
3/5 anonim válasza:
Máshol sokkal jobbat találnál, vagy csak hasonlót 10-20.000 Ft-tal több bérért? Esetleg van lehetőséged ennek a dupláját is megkeresni egy kis utazással?
4/5 anonim válasza:
Én is ennyiről mentem (azaz a bejelentett ennyi volt).
Adókedvezményt én kérem, így volt 75ezer körül a Tgyás, és 67ezer körül van most a gyedem.
Ha találsz sokkal jobbat, akkor válts, ha nem akkor inkább innen menj...
5/5 A kérdező kommentje:
Ha szerencsém lenne (vagy protekcióm) elvileg a diplomámmal a 2-3-szorosát is megkaphatnám.
Nemrég lett volna esélyem kb. 23ezer nettoval/35 bruttóval többért elmenni, de az utazás/költségek miatt nem érte volna meg, a végén nem is engem választottak.
2014. szept. 13. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!