Valaki kapott ma már családit?
Gonosz emberek!
Mi közöd van hozzá,hogy ki,hogyan ossza be a pénzét!
Lehet,hogy neked van tartalékod,de az tuti,hogy a kérdező viszont Boldog!
Nem igazán tudom,milyen felelôtlensèget fedezel fel abban,hogy a családiból akartam megvenni erre a hètre a tápot az állatoknak :D
Egy fiam van,nem a vakvilágba szültem. A párom jól keres,èn itthon vagyok. Szinte mindent magunknak termelünk meg.
Csupán azèrt vártam ezt a pènzt,mert így nem kellett volna dèlután beautózni a vârosba tápot venni. Ès ha az,hogy nincs itthon hó vègèn/elejèn 15ezer ft "felesleges" pènzem felelôtlensèg,ám legyen :)
A tehenünk sajnos elpusztult,így sajnos csak a heti 1 tejesautós napon jutunk tejhez,ilyenkor szoktam jó sokat venni,mert bolti vackot nem adok a gyereknek.
Illetve a húsos autónál szoktam a 4kutyámnak húst/csontot venni,mindig egy hètre,illetve olyan felvágottakat,amiket itthon nem tudunk elôállítani.
Ez,a tápokkal együtt kb 25ezer ft. Való igaz,hogy igy a fizetèsek elôtt nincs itthon ennyi pènzem. Így kènytelen leszek ovi után beautózni a gyerekkel a vátosba.
" Ès ha az,hogy nincs itthon hó vègèn/elejèn 15ezer ft "felesleges" pènzem felelôtlensèg,ám legyen :)"
Ez nem azt támasztja alá, hogy jól keres a párod. Abba bele kellene férnie legalább ennyi plusznak havi szinten.
8 hìzónk,150csibènk,ès 50 kacsánk. Szerinted,havi szinten mennyit költünk rájuk? :)
Nem fogok magyarázkodni,fikázzátok azt,aki 8gyereket szül a semmibe. Èn pusztán egy egyszerû kèrsdèst tettem fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!