Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Kötelező GYED-re menni, vagy...

Kötelező GYED-re menni, vagy a gyermekágyat kivárni munka nélkül a törvények szerint?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak lehetőség? Szóval erős túlzással a műtőasztalról lehetséges egyből a munkahelyre menni? Akkor nem jár GYED, de semmilyen támogatás sem? Vagy egyszeri valami jár?

És, jobban kijárnak a gyámügyesek, vagy a védőnő, ha az ember mondjuk már másnap dolgozik?

Nem érint a téma engem, csak elgondolkodtam, hogy nyugaton ez így rendben van, vajon itthon hogy értelmezhetők a törvények.

2014. szept. 1. 14:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hivatalosan az egyszeri anyasági jár,és a családi.A gyermek 1 éves korától,lehet igényelni a gyedet,és persze a családi továbbra is jár.
2014. szept. 7. 21:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Tudom h teged a torveny erdekel.de aki szules utani nap megy dolgozni le a kalapom elotte....nekem total termeszetes szulesem volt gatmetszes nelkul,de olyan aranyerem lett h egy honapig ulni se tudtam....
2014. szept. 7. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!