Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szólt anyósom hogy tegnap...

Szólt anyósom hogy tegnap látták a híradóban hogy akinek megvan a 365 biztosított napja 40000 forinttal több gyedet kap, igaz ez?

Figyelt kérdés
Látta valaki ezt a híradót?Interneten próbáltam rákeresni de én semmit nem látok erről!
2014. aug. 22. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Úristen dehogy!!!! Arról volt szó valamelyik nap, hogy az elmúlt évekhez képest (már nem tudom melyik évhez viszonyították) kb ennyivel többet kap. Ami persze szintén csak egy statisztika, mert pl aki minimálbéren van annak nem emelkedhetett ennyire, még ha a minimálbér emelkedett is.
2014. aug. 22. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
tessék ezt látták: [link]
2014. aug. 22. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
32%

kizárt hogy bármit is emeljenek... :)

a gyes 10 éve ugyanannyi.

a gyed extra volt az egyetlen egy pozitív húzás mostanában, de ez a kifejezés még a csapból is folyt :) :)

még az is hallotta a gyedekszra kifejezést, aki se nem tudja mi a gyed, se nem tudja mi az extra szó jelentése, és nem is érdekli úgy általában semmi :) :) :)

ha bármi emelés lenne, te azt már ötszáz helyen olvastad volna. kis kormányunk nagyon tudja menedzselni kedvező és szerencsés döntéseit :)

2014. aug. 22. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
Nem. A riportot értelmezni is kellett volna, nem csak nézni. Amúgy a max. gyedesekről beszéltek inkább. Nagyon sokan félreértelmezték, köztük az én anyukám is, jaj, kicsit nehezen értik meg a dolgokat, hogy mi van a mai világban.
2014. aug. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!