Sedacurforte kérdése:
Mindenképpen kell 180 naptári napi jövedelem?
Figyelt kérdés
Gyermekem 2011-ben született, 3 éves múlt, a szabadságomat töltöm, szeptember közepén megyek vissza dolgozni. Szeretnénk még egy gyermeket. Mindenképpen meg kell lennie a 180 naptári napi jövedelemnek, hogy a táppénzt ne minimálbérből számolják? Olyan helyen dolgozok, fogyatékosok között, ahol mindenképpen , minél előbb táppénzre kell mennem- akarok menni.180 naptári napba beletartozik a hétvége is? Azt tudom, hogy a szabadság, betegszabadság igen, de a táppénz nem.2014. aug. 15. 01:45
1/2 anonim válasza:
Igen, mindenképp kell 180 nap , vagyis 6 hónap ahoz, hogy a Béred alapján számolják!
2/2 anonim válasza:
Igen, en is ugy tudom h kell a 180 berezett nap ahhoz h ne a minimalberbol szamoljak a tgyas-t is. En is utanaolvastam, beszeltem az oep-pel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!