Jogosult vagyok a TGYÁS-ra és utána GYED-re? Egyéni vállalkozó voltam több mint 1 évig, a vállalkozásom jelenleg szüneteltetve van és most éppen táppénzen vagyok.
Huh még csak ma kezdtél el intézkedni? Mit csináltál az elmúlt 3 napban, a kérdés kiírása óta? Félre ne érts, nem akarlak én sűrgetni, de az van, hogy kb. bármikor megszülhetsz, és ha most tényleg szünetel a vállalkozásod, akkor szabhatod! Hiába lesz a könyvelő a hibás, akkor is csak a gyest tudod igényelni. Most meg hétvége jön, megint nem tudsz majd intézkedni, ha esetleg szükséges.
Hívd fel az OEP-et, hogy akkor mi is a probléma, hogy állsz a biztosítással, könnyen lehet, hogy amiatt nem utalnak, mert nincs jogosultságod. De ezt ők meg tudják mondani.
Amúgy ügyfélkapun regisztrálni az okmányirodában tudsz. Pár perc az egész, megvan gyorsan, hazaérsz, élesíted, és még aznap meg is tudod nézni minden státuszod.
Írd meg nyugodtan ide a fejleményeket, és segítek, ha tudok.
Szia! Na válaszolt a könyvelő? Ha van ügyfélkapud, akkor javaslom kérd el tőle a belépési jelszavakat, mert az egy jó dolog, ha te magad is látod ott a dolgokat.
A tgyás, illetve a többi juttatást nem tudom hogy kell online intézni, mi annak idején is személyesen adtuk be, meg most is úgy tervezzük. Ok, oda kell menni, de igazából megvan gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!