Mennyi idő munkaviszonyom kell legyen egy adott munkahelyen hogy ha teherbe esek kapjak GYES-T Romániában?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy egy vagy két éve kell hogy dolgozzak. és ha egy akkor csak egy év után eshetek teherbe, vagy az az 1 év magába foglalja a terhességet is? mint például ha ott dolgozok 4 honapja es aztán teherbe esek akkor még dologozok 8 honapot akkor jár a gyes?2014. ápr. 14. 12:05
1/6 anonim válasza:
Nem kell dolgozni semennyi a gyesért.
Gyes alanyi jogon jár mindenkinek :-DD
2/6 A kérdező kommentje:
akkor mi a neve annak a pénznek amit azok kapnak akik a munkahelyzkrol mennek el gyereknevelésre? lehet összetévesztettem a mással, bocsanat nem vagyok erröl olyan jol informált. csak érdekelne hogy mennyi ideig kell dolgozzak hogy teherbe eshessek, mert nagyon szeretnék már babát
2014. ápr. 14. 12:26
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a román juttatásokról ezen az oldalon érdemi információt fogsz kapni...
4/6 A kérdező kommentje:
reménykedem.... mivel azért itt is van sok magyar család
2014. ápr. 14. 12:50
5/6 anonim válasza:
i9gen, magába foglalja a terhes időt is a munkaidő.
nálunk először (168 napig) tgyás van - terhességi gyermekágyi segély, utána GYED - gyermekvédelmi támogatás
6/6 anonim válasza:
Szerintem ne itt kerdezz errol, mert Magyarorszagon masok a torvenyek ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!