Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mivel Jan.1-tél sok minden...

Mivel Jan.1-tél sok minden változott, mi az ami jár?

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok, és érdeklődnék olyanoktól akik nem rég szültek és hasonló helyzetben vannak mint én. Nincs meg a 365-nap munka viszonyom, elég keveset sikerült dolgoznom. Ha mondjuk most sikerülne szereznem egy munka helyet ahol bejelentenek, és onnan mennék szülni, arra kapnék valami plusz? Ezen felül lehet igényelni valamilyen támogatást még, amit függetlenül adnak a 365 nap munka viszontól? Amit biztosra tudok hogy jár, az a családi pótlék, nem igazán vagyok ezekkel tisztába. Előre is köszönöm a segítséget.

2014. márc. 20. 13:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féjnél, a párom pedig maszekba dolgozik, így bejelentett munka helye nincs. A tb-t ő is fizeti maga után.
2014. márc. 20. 13:42
 12/15 A kérdező kommentje:
365-nap bisztosított nap.. az meg van, de szerintem nem az alapján küldik, hanem a 365 nap munka viszony után. Ha én fizetem magam után évek óta a tb-t, vagy fizettem én felváltva egy egy munkáltatóval, attól még nem kapom..
2014. márc. 20. 13:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor bukó...
2014. márc. 20. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Milyen munkahelyed volt, hogy felváltva fizettétek a munkaadóddal a tb-t? Érdekes. És értelemszerűen 365 nap munkaviszonyban lévő biztosított napra vonatkozik.
2014. márc. 20. 13:49
 15/15 A kérdező kommentje:
HA volt munkám, a munkáltató fizette, ha nem volt munkám, magam után fizettem.
2014. márc. 20. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!