Anyukák! Ti hány évesen vállaltatok gyereket? És gyest vagy gyedet kaptok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 21:43
1/26 anonim válasza:
21 évesen szültem az első babámat és nagyon jól kijövünk egymással :) mintha barátnők lennénk!! 28 éves vagyok,azóta lett még egy kislányom és most várom a harmadikat aki kisfiú lesz :) 38 hetesek vagyunk és imádok fiatalos anyuka lenni :)Gyest kaptam mindkettővel és a fiammal is azt fogok!
2/26 anonim válasza:
24 évesen szültem az elsőt, 25 évesen a másodikat. Most 27 vagyok, ismét munkában (nem önszántamból, de így hozta az élet). Délután amikor hazaérek, apa a gyerekekkel még a játszin van, így én is oda megyek hozzájuk, és a játszótéren lévő gyermekek fele rajtam lóg, mert én vagyok az egyetlen anyuka, aki önfeledten tud szaladgálni, bújócskázni, játszani velük.
3/26 anonim válasza:
26 vagyok első babánkat várom!Osztrák gyesen leszek!
4/26 anonim válasza:
26 évesen szültem, 2 évig gyest kaptam, azóta gyesen vagyok vele mert tartós beteg. kistesót tervezzük, de még csak 6 órában dolgozom, most próbálok 8 órás állást találni, ha ez összejön akkor ősszel szeretnénk már próbálkozni a kistesóval :)
5/26 anonim válasza:
Én 33 voltam a kisfiam születésekor.Korábbra terveztem az anyává válást,de hosszú,évekig tartó küzdelem volt,hogy megmaradjon és megszülessen a babánk. Jelenleg gyedet kapunk.
6/26 anonim válasza:
19 évesen szültem a nagylányt, most 21 évesen várom a második babát. gyest kapok, mivel az esőnél is még utolsó éves voltam.
7/26 anonim válasza:
31 évesen szültem a lányom, GYES-t kaptam.
Mire a tesója összejön, leszek vagy 35-36 éves és szerintem szintén csak GYES-t fogok kapni.
8/26 anonim válasza:
24 évesen terveztük, de 4 évet vártunk rá. Így sajnos csak 28 évesen született meg. Gyedet kaptam (ha hamarabb jön akkor is azt kaptam volna.
9/26 anonim válasza:
33 évesen szültem, még gyedet kapok.
10/26 anonim válasza:
Elsőt 24,másodikat 28 évesen mindkettőnél gyedet kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!