Van olyan anyuka, aki terhességi táppénzen van és közben GYES-t is kap 3 év alatti gyermeke után?
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 12:12
1/11 anonim válasza:
Én hétfőtől leszek így. Akkor is jár a GYES, ha táppénzen vagyunk?
2/11 anonim válasza:
Terhességi táppénz esetén nem jár a gyes
3/11 anonim válasza:
Más ügyben hívtam az államkincstárat, de rákérdeztem erre is.
Gyes és terhességi táppénz csak akkor kapható egyidejűleg, ha a gyermek idén született. Tehát mondjuk idén augusztusban veszélyeztetett terhes lennél és a januárban született gyermekre gyest kapnál, akkor járna a két ellátás egyszerre.
4/11 A kérdező kommentje:
A kormány.hu oldalon van Ügyfélszolgálati szám, azt mondták jár...
2014. febr. 14. 15:43
6/11 anonim válasza:
Valóban nem jár, én is úgy tudom.
8/11 anonim válasza:
Újra első vagyok! Ma felhívtam a MÁK-ot, jár együtt a két ellátás az új rendelet szerint.
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt mondták... Nálad hogy alakultak a dátumok? Mármint mikortól vagy/lennél táppénzen? És a GYESt már megigényelted?
2014. febr. 25. 01:19
10/11 anonim válasza:
A GYES-t már kapom, áprilisig vagyok jogosult rá, akkor tölti be a kislányom a 3-at. A kistesót augusztusra várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!