Mikor kapok táppénzt?

Figyelt kérdés
Dec.23-án küldtem el a papíromat,és a mai napig se kaptam pénzt.Mennyi idő mire ideér?Ez lesz az első,azért kérdezem.
2014. jan. 31. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Első körben a munkáltatónál érdeklődj, tapasztalat, hogy az ő mulasztásuk miatt csúszik (egyáltalán nem küldik tovább a szükséges igazolást, vagy hibásan...)

Sokszor a munkáltató ül rajta 1 hetet, átadja a könyvelőnek, az ül rajta kettőt...

Táppénzes papírt, bármilyen igénylőlapot csak dátum és aláírás mellett adjatok át a munkáltatónak, soha ne hagyjátok ott az átvétel írásban való iagzolása nélkül.

2014. jan. 31. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:

TB kifizetőhely a munkahelyed?

Mert ha nem, akkor még várhatsz, mivel a 2 ünnep között nem volt semmilyen ügyintézés, csak bevették a papírokat a hivatalok. Január 6-án kezdek a dolgokkal foglalkozni, úgyhogy türelem!

2014. jan. 31. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem tb kifizetőhely a munkahelyem, de ha 20-a után van valami leadva, akkor az egy hónapot csúszik a bérszámfejtési határidő miatt. Vagyis 23-ai leadás esetében csak a február elején kiutalt januári béremben jelentkezne a táppénz. Lehet nálad is így lesz.
2014. jan. 31. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!