Passzív GYED alatt szülök, jár a másodikra a Tgyás, GYED, vagy nem?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 09:36
2/8 anonim válasza:
Max. tgyás járhat, gyed biztos hogy nem.
3/8 A kérdező kommentje:
És ha elmegyek utánna munkanélkülire, s úgy szülni?
2014. jan. 26. 11:31
4/8 anonim válasza:
Akkor sem hiszem, mert passzív gyed időszaka nem számít bele a következő gyereknél.
5/8 merrrr válasza:
Én pont így jártam tgyás-t megkaptam gyed-et nem.De szülés idejére mindenképp el kell menni munkanélkülire ha csak 1 hétre is de kell hogy a szülés idején biztosított legyél.Én most igénylem a méltányossági gyed-et.
6/8 A kérdező kommentje:
Te is passzív gyeden voltál, s akkor még GYED alatt született a pici? Akkor a Tgyás jár ha munkanélküliről megyek szülni?
2014. jan. 27. 10:33
7/8 anonim válasza:
Bocsi, ez engem is érdekelne mert én is passzív gyed alatt fogok szülni. Nekem Tgyás alatt szűnt meg a munkahelyem tavaly, kapom most a gyedet passzívan és Július 8.-ra vagyok kiírva a 3. babával.
8/8 merrrr válasza:
Igen passzív gyeden voltam amikor megszületett a 2. pici csak le kellett mondanom az első pici után járó gyed-ről és elmenni munkanélkülire hogy a szülés alatt munkanélkülin legyek.A tgyás-t megkaptam igaz hogy annyit szivattak hogy eltelt 3 hónap mire megkaptam de megkaptam fél évre.A gyed-et viszont nem adták meg azt mondták hogy az elmult 2 évben nem volt meg a 365 nap biztositott napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!