Bérkompenzáció és családi adókedvezmény? Fontos!
Terhes vagyok de tiszta káosz van bennem, hogy mit hogy kell igényelni nem is értem. Azt tudom hogy most kapom 2014ben a bérkompenzációt, azt olvastam hogy megigényelhetem a családi adókedvezményt ha a baba betölti a 91 napot.
1.Hol tudok hozzá valami nyilatkozatot letölteni pontosan? lehet egyszerre kérni a bérkompenzációval mert valahol azt olvasom lehet valahol meg azt hogy nem na most akkor?
2014 szeptemberében fog születni a babám, ha előtte táppénzen leszek akkor az alatt is fog járni a bérkompenzáció és az adókedvezmény?
Ha eljön a 2015 akkor már tgyáson leszek akkor januárban újra kell igényelni a az adókedvezményt és a bérkompenzációt?Hol tudom letölteni hozzá a megfelelő dokumentumokat mert akkor már nem magzatra hanem babára kell kérni nem?még gyedre is fog járni ha átváltok még ugyanabban az évben tgyásról gyedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!