Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ápolási mellett is jár nekem...

Ápolási mellett is jár nekem a + Gyes?

Figyelt kérdés
Hátha van aki tudja a jogszabályt mi lesz jövőre mert nem találok semmit. GYES meg GYED extra oké. De mi van akkor ha én ápolásin vagyok a sérült gyermekemmel és így születik jövőre a testvére. Nekem is jár + Gyes? Vagy csak az egyiket választhatom majd én?
2013. dec. 30. 19:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
én is ugyanezt másoltam be csak két részletbe és külön-külön értelmeztem a mondatokat... szerintem csak a különbözet jár ez alapján + a végén meg nem esik szó ápolásiról... (de aztán lehet én értelmezem rosszul...)
2014. jún. 6. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ez jön le,de aztán ki tudja.

Az a baj,hogy az ápolási díj mellett régen nem engedtek semmit,míg a gyes mellett lehetett dolgozni is és nem különbözetet kaptak.

Lehet,hogy el kell pár évnek múlnia mire esetleg a gyakorlatba is bekerül(ha úgy van ahogy gondolom).

2014. jún. 6. 21:41
 13/14 anonim válasza:

Sziasztok!

Én még mindig kíváncsi lennék a válaszra. A linkelések helyett (mert a körmönfont paragrafusokban elveszlik az ember lánya) olyan válaszadót keresnék, akinek van tapasztalata. Tehát ápolásira szeretnék menni az egyik gyerekkel, másik után gyed-et, harmadik után gyes-t kaphatok? Szerintem a különbözet arra vonatkozik, hogy a gyes-en felül kap pénzt az illető, amennyivel több az ápolási. A válaszokat előre is köszönöm. Üdv, Erika

2016. jan. 29. 23:21
 14/14 A kérdező kommentje:
max csak 2 gyermek után kaphatsz bármilyen támogatást, így ez az elméleted, hogy 3 gyerek után 3 különböző ellátásban részesülj nem megvalósítható
2016. febr. 1. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!