Januarban meg megkappom a nagyobb gyerek utan a gyest? Vagy csak februarban a pici utan
Ha a pici után megigényelted a gyest, akkor a nagy után le kell mondani, mert nem jár a te esetedben mindkettő után.
Jobb lett volna ha a nagy után kapod 3 éves koráig, és utána igényled meg a pici után.
most jól megkeverted, és emiatt lehet semmit nem fogsz kapni januárban, amíg nem tisztázódik
Igen a novemberit megkaptad, de azt a nagyra.
A decemberi akkor meg van igényelve a picira, meg a nagyra is mivel nem mondtad le.
Ez össze fog akadni a rendszerben és az lesz a vége, hogy nem fogsz kapni semmit addig ameddig valamelyik gyerekre le nem mondod.
Én hagytam volna a nagyra 3 éves koráig, és utána meg kértem volna a picire tovább és akkor nincs bonyodalom.
Neked nem jár januártól mindkettő után.
Csak akkor járna ha a pici 2014ben született volna.
E jogszabályi rendelkezést a 2014. január 1-jét megelőzően született gyermekek esetében akkor lehet alkalmazni, ha 2013. december 31-ét követően a családban újabb gyermek születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!