Ti visszamentek, visszamennétek dolgozni a gyerek 1 éves kora után? Miért?
Figyelt kérdés
Én nem, legalábbis nem 1 éves kor után. Engem visszavennének, várnának is vissza, de úgy érzem, hogy még nem vagyunk készen rá (szopizik is a lányom, ill. nagyon kevésnek tartom az időt ilyen kis korban, ami rá maradna, ha dolgoznék). Úgy számoltam, hogy ha megkapnám a béremet, kifizetném a bölcsit, kb. 80e Ft maradna, és kb. napi 2-3 óra a 2 lányomra (1 és 5 évesek), ill. a házimunkára. Ér ennyit az egész, ha különben is kijöttünk valahogyan a pénzünkből, ha nem is olyan jól?2013. dec. 10. 18:14
11/11 Bánszki Csilla válasza:
Igaz, hogy nekem nincs még gyermekem, de már nagyon szeretnék, a diplomás gyed híre hallatán kicsit fel is villanyozott a dolog, de mint kiderült csak 1 évig járna a gyed. Én meg egyből azt mondtam, hogy szó sem lehet róla,hogy 1 év után én idegenekre bízzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!