Miért nem kaptam gyest? Mennyit kellet volna kapnom? Hogy működik ez?
Figyelt kérdés
OKtóber 23-án szültem. Van már egy gyerekem. Ma összesen 26600ft-ot utalt a MÁK . És hóközben volt 14,000 utalás. Ezt én kevésnek gondolom. Mennyit kellett volna kapnom?? Hogy működik ez?? Hívnám őket telefonon de egy telefonszám sem jó ami a neten van. Gyedről pont lecsúsztam,kevés volt a bedolgozott idő. De úgy tűnik gyest sem kaptam.. Köszönöm szépen annak aki segít!!!2013. dec. 3. 13:47
11/15 anonim válasza:
Akkor még nem bírálták az igénylésed.Több hónap is lehet.Visszamenőleg megkapod majd.
12/15 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nagyon köszönöm,hogy ennyire gyorsan segítettek!!!! :)
2013. dec. 3. 14:01
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! Akkor nézegetem majd hóközben is.)
2013. dec. 3. 14:02
14/15 anonim válasza:
Nekem 3 hónap alatt bírálták el a gyest úgyhogy kitartás,még elhúzódik egy darabig.
15/15 A kérdező kommentje:
Azóta sem kaptam:-(
2013. dec. 9. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!