Miért nem kaptam gyest? Mennyit kellet volna kapnom? Hogy működik ez?
Figyelt kérdés
OKtóber 23-án szültem. Van már egy gyerekem. Ma összesen 26600ft-ot utalt a MÁK . És hóközben volt 14,000 utalás. Ezt én kevésnek gondolom. Mennyit kellett volna kapnom?? Hogy működik ez?? Hívnám őket telefonon de egy telefonszám sem jó ami a neten van. Gyedről pont lecsúsztam,kevés volt a bedolgozott idő. De úgy tűnik gyest sem kaptam.. Köszönöm szépen annak aki segít!!!2013. dec. 3. 13:47
1/15 anonim válasza:
Csak egy gyes jár és két családi. Gyes nem gyerekenként jár.
2/15 anonim válasza:
Mikor igényelted a Gyest?Mikor adtad be a papírt?Több hónap mire átfut az igénylés.
3/15 anonim válasza:
Az első gyerek már elmúlt 3 éves?
5/15 A kérdező kommentje:
az a 26,600 az a két családi pótlék nem?? A két gyerekre
2013. dec. 3. 13:57
6/15 A kérdező kommentje:
Mert 13,300ft egyre. Vagy rosszul tudom?
2013. dec. 3. 13:57
7/15 anonim válasza:
Igen.az a két csalási pótlék.
Gyes igényést beadtad az Államkincstárba?
8/15 anonim válasza:
A hóközbeni utalás az októberi családi különbözet volt. Most megkaptad a novemberi családit.
Gyest még nem kaptál, abból járna októberre 9*855 ft , novemberre pedig 25650
9/15 anonim válasza:
nem csalási bocs---családi.
Egy gyerekre 12.200 ft és két gyerekre fejenként 13.3000 azaz 26.600 ft a két családi pótlék.
10/15 A kérdező kommentje:
Igen beadtam a gyes igénylést is egy időben a csp igényléssel
2013. dec. 3. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!